30 November 2022

Het laatste autonieuws

Je hebt een auto van de zaak en je bent op zoek naar een fijne manier om de km administratie bij te houden? Fleetassist is de oplossing voor jou. Waarom? Omdat je dankzij dit rittenregistratie systeem meer rendement kunt behalen uit je wagenpark. Binnen korte tijd heeft het systeem zichzelf terugverdiend en dat allemaal door tijd- en brandstofbesparing. Vanaf het moment dat je voor Fleetassist kiest, heb je de volledige controle over iedere beweging binnen je wagenpark. Je hebt direct inzage in alle details en dat is maar goed ook. Even iets controleren of nakijken? Dankzij dit systeem is het een fluitje van een cent! Een ander voordeel is dat je het platform 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt gebruiken, via ieder apparaat. Hierdoor heb je dus nog meer grip op je eigen wagenpark!

Veel op de weg? Kies voor rittenregistratie

Als je je veel op de weg bevindt, is het goed om de rittenregistratie bij te houden. Op ieder gewenst moment van de dag, week of maand heb je zelf inzicht in de registratie. Het is ook voor de belastingen en voor je eigen onderneming prettig om alles in orde te hebben. Zorg daarom dat je nu ook alle ritten op een fijne manier bij kunt houden en dankzij Fleetassist is dat probleem nu opgelost. Geen vreemde en rare systemen meer, maar vanaf nu alles in een overzicht bij elkaar. Een systeem wat overal voor jou beschikbaar is, dat is wat je zoekt en dat is wat je nu wordt aangeboden. Een goede reden dus om nu zelf de voordelen te ontdekken. Of dat het nu over twee of tien auto’s gaat, je kunt alles netjes bijhouden in het systeem. Kies een pakket wat bij je past en geniet van de voordelen!

Kies voor Fleetassist

Iedere maand kun je Fleetassist opzeggen als je toch wat anders wil. Maar reken er maar op dat je dat niet meer wil. Maar alleen het idee dat je per maand op kunt zeggen is prettig! Geen langlopende contracten, maar alles geheel naar eigen wens. Daarom is de rittenregistratie van Fleetassist de oplossing voor jouw bedrijf! Het is daarnaast ook een veilig systeem, de servers voldoen aan de strengste certificeringen en de laatste privacy eisen.

Aurofinanciering

Categorieen