29 November 2022

Het laatste autonieuws
Micro roadpilot

Micro Roadpilot

De Micro RoadPilot is ‘s werelds kleinste GPS gebaseerde waarschuwingssysteem. Laat het kleine formaat van de Micro RoadPilot u geen verkeerde indruk geven over de prestaties. In deze elegante behuizing zit een uitermate geavanceerd waarschuwingssysteem voor snelheidscontroles. Alle belangrijke waarschuwingsfuncties van de RoadPilot vindt u ook terug in de Micro RoadPilot.

De RoadPilot systemen zijn veel meer dan een systeem dat u helpt om snelheidsovertredingen te voorkomen. Het unieke signaleringssysteem is bedoeld om u alert, maar bovenal veilig te laten rijden. De systemen signaleren tijdig flitspalen, roodlichtcamera’s en trajectcontroles. Bij elk controlepunt wordt tevens de maximale snelheid weergegeven. Rijdt u niet te hard dan zal het waarschuwingssignaal ook niet klinken.

Legaal

De RoadPilot systemen werken net als een navigatiesysteem op basis van GPS. Om deze reden is het gebruik van de RoadPilot producten in alle landen toegestaan, ook in landen waar radardetectie verboden is.

Kleine, mooier, slimmer

De Micro RoadPilot is volledig uitgerust met zijn eigen besturingssysteem en een uitgebreide database met snelheidscontroles en maximumsnelheden.

Via één knop is de Micro RoadPilot erg eenvoudig te bedienen. U kunt door de verschillende menu’s heen bladeren om de instellingen aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Of gebruik simpelweg de fabrieksinstellingen welke voor de meeste gebruikers meteen naar wens zijn.

Beeld en geluid

Er wordt nogal wat gevraagd van de Nederlandse automobilist. De overvolle wegen en verkeersopstoppingen maken dat u goed moet opletten. En toch… speurend naar flitspalen en spiekend op de kilometerteller, wordt uw aandacht vaak afgeleid. Met de Micro RoadPilot is dat verleden tijd. Bij het naderen van een gevaarlijke locatie wordt u met duidelijke geluidssignalen gewaarschuwd. Uiteraard alleen als u te hard rijdt.

Verlicht display

Op het duidelijk verlichte scherm van de Micro RoadPilot vindt u alle informatie welke voor een veilige rit belangrijk is. Bij waarschuwingen schakelt het display automatisch naar het juiste scherm.

Verwijderbaar display

Het display van de Micro RoadPilot is eenvoudig afneembaar van de montagevoet. Dit voorkomt diefstal uit de auto en geeft u de mogelijkheid om de Micro in meerdere auto’s te gebruiken.

Snelheid

Snelheidsmeters van auto’s hebben altijd een afwijking. Met de RoadPilot is het mogelijk om uw echte snelheid af te lezen via uiterst nauwkeurige GPS meting.

Waarschuwing

Bij elke waarschuwing wordt tevens de maximumsnelheid weergegeven. De balk bovenin geeft de afstand tot de locatie weer.

Dichtsbijzijnde locaties

Een pijl en afstandsmeting geven aan waar de dichtstbijzijnde vaste snelheidscontrole zich bevindt.

USB PC interface

Als u uw Roadpilot ontvangt bevat deze niet altijd de laatste gegevens over vaste snelheidscontroles in de Benelux. Dagelijks worden er nieuwe locaties bijgevoegd of verwijderd. U begrijpt dat het belangrijk is om uw RoadPilot te voorzien van actuele informatie. Met de meegeleverde USB interface kunt u de meest actuele informatie via het internet in uw RoadPilot laden.

Complete set

De RoadPilot producten worden geleverd als een complete set. De set bevat alle onderdelen om de RoadPilot met uw PC te verbinden als ook om de RoadPilot in uw auto te bevestigen.

Auto

Categorieen