28 May 2024

Het laatste autonieuws

Chevrolet Captiva ‘Centennial’: een speciale uitvoering!

Vooruitlopend op het honderdjarige bestaan van het merk binnen enkele maanden biedt Chevrolet sinds 29 april 2010 een speciale uitvoering van de Captiva aan, de Captiva ‘Centennial’…

Moeten we de Chevrolet Captiva nog voorstellen? Met zijn compacte afmetingen (4.635 millimeter lang, 1.850 millimeter breed en 1.720 hoog), zijn uitgesproken sportieve stijl en zijn hoge uitrustingsniveau vanaf de instapversie blijkt deze crossover perfect aangepast aan de behoeften van Europese klanten. Het onbetwistbare verkoopsucces is er het bewijs van. Binnenin verzoent de Captiva comfort met sportiviteit, evenals met elegantie en verfijning. Zijn bijzonder aangename interieur is uiterst modern en biedt een uitstekende ergonomie en verschillende comfortuitrustingen.

Door zijn riante binnenafmetingen leent de Captiva, die verkrijgbaar is met vijf of met zeven plaatsen, zich perfect tot reizen met het gezin: met een breedte op schouderhoogte van 1.455 millimeter op de eerste en de tweede rij behoort hij tot de beste van zijn categorie. Hij biedt ook een uitstekende beenruimte voor- en achterin, respectievelijk 1.035 en 940 millimeter. Zijn koffervolume van minimaal 465 liter, dat kan worden verdubbeld of verdrievoudigd naargelang van de stand van de achterzetels, doen hem trouwens beantwoorden aan de talrijke en gevarieerde vereisten van een modern gezin.

Ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van het merk biedt Chevrolet dus een speciale uitvoering van de Captiva. Deze speciale uitvoering, die Centennial werd gedoopt en verkrijgbaar is met de benzinemotor van 2,4 liter of met de VCDI dieselmotor van 2,0 liter in combinatie met voorwielaandrijving, biedt een uitbreiding van de nochtans al erg rijkelijke uitrusting van de versie LS. Deze reeks extra accessoires omvat een lederen bekleding (inclusief van het stuurwiel), een Pioneer navigatiesysteem met Europese kaarten, een aansluiting voor iPods en USB-apparaten, Bluetooth, cruise control, parkeersensoren achteraan, mistlampen vooraan, getinte ruiten, afwerking in chroom en deurdrempelbeschermers in aluminiumkleur.

De waarde van dit exclusieve en uiterst complete pakket bedraagt 5.000 euro, maar wordt gratis aangeboden door Chevrolet. Bovendien komt het pakket bovenop de promotieprijs die momenteel loopt op de Captiva. De nettoprijzen voor de wagens, met de extra uitrusting, bedragen daardoor respectievelijk 19.999 euro in plaats van 24.999 euro (LS benzine), 22.475 euro in plaats van 27.474 euro (LS autogas) en 22.475 in plaats van 26.849 euro (LS diesel).

“Om te beantwoorden aan de uitdrukkelijke vraag van de markt naar een nog rijkelijkere uitrusting van het grootste model uit ons aanbod, introduceren we nu de Captiva Centennial, met een extreem hoog afwerkingsniveau en een vernieuwende look. Bovendien past ook deze versie van de Captiva binnen onze prijspolitiek om ruim uitgeruste wagens aan te bieden tegen budgetvriendelijke prijzen,” aldus Wilfried Liekens, General Manager Chevrolet Belgium & Luxembourg.

Chevrolet

Geef een reactie

Categorieen