30 November 2022

Het laatste autonieuws

Iedere automobilist kent het wel: ruitenwissers die piepen of strepen trekken, of gewoon niet afdoende het water afvoeren van de ruit. Vaak blijven mensen hier geruime tijd mee rond rijden. Dit is echter niet verstandig. Niet alleen is het hinderlijk, het kan ook gevaarlijke situaties opleveren wanneer er veel vuil op de ruit blijft zitten en wanneer u plotseling in zeer slechte weersomstandigheden terecht komt. Tijdens een stortbui zijn goede ruitenwissers letterlijk van levensbelang. Het is dus een goed idee om de ruitenwissers te vervangen voordat ze volledig versleten zijn. Geheel versleten ruitenwissers kunnen namelijk ook nog eens de ruit beschadigen. Denk er dus aan om op tijd nieuwe ruitenwissers te bestellen.

Online ruitenwissers kopen is handig

Bij tankstations en winkels in auto-onderdelen worden weliswaar ruitenwissers verkocht, maar niet voor alle typen auto’s. Vaak heeft u daar ook slechts keuze uit één of twee merken. Steeds meer mensen ontdekken daarom de voordelen van online ruitenwissers kopen. Bij het aanschaffen van de ruitenwissers in een webwinkel hoeft u niet de precieze maat van elke ruitenwisser te weten. Vaak volstaat het om uw automerk, het type en het bouwjaar in te vullen. U ziet dan direct welke ruitenwissers op uw auto passen en kunt deze met één muisklik bestellen. Ook staan de montage-instructies meestal duidelijk vermeld.

Online ruitenwissers bestellen betekent niet dat u lang moet wachten. In bijna alle gevallen is het mogelijk om de ruitenwissers de volgende dag te leveren. Ook is het tegenwoordig mogelijk om ruitenwissers dezelfde dag bij u thuis te laten leveren of op een afhaaladres.

Een ander voordeel van online ruitenwissers kopen is het ruimere assortiment. Ook wanneer u een ouder of minder gangbaar model auto heeft, kunnen er vaak vervangende wissers van het nieuwere type flatblade geleverd worden. Deze wissers hebben een geheel geïntegreerd wisserblad en hebben als voordeel dat zij nog strakker over de ruit bewegen. Bovendien gaat dit type wissers langer mee dan het conventionele type met een metalen frame.

Kijk BV een op ruitenwissers-kopen.com. Hier bieden ze heel overzichtelijk wisserbladen aan.

Onderdelen

Categorieen