28 May 2024

Het laatste autonieuws

Vergelijk de verzekering voor je auto

Wanneer u u op zoek bent naar een passende verzekering (of het nu een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, een volledige of kleine omnium is), dan is het altijd verstandig om een vergelijking door te voeren. Natuurlijk is het een goede zaak om eerst uit te zoeken welke dekkingen u allemaal wenst te dekken door middel van een verzekering. Eenmaal u dit weet kan een objectieve vergelijking starten. Veel succes bij de zoektocht naar een passende verzekering voor je auto.

Autoverzekering afsluiten via je smartphone

Je hebt bij een autodealer net een splinternieuwe auto gekocht en wil graag de weg op. Dan moet je eerst wel een autoverzekering afsluiten. Bij Vergelijken.net is het mogelijk om dit via je mobiel te doen. De vergelijkingssite merkte dat hier steeds meer behoefte aan is.

Mening geven over mobiel verzekeren

Heb je mobiel een autoverzekering afgesloten? Independer is erg benieuwd naar je mening. Wil je gewoon even kijken en je mening geven, dan kan dat natuurlijk ook. Surf met je smartphone naar www.independer.nl/autoverzekering en laat je ervaring achter via de ‘mening’ button. Je komt automatisch op de mobiele website terecht.

Overig

Geef een reactie

Categorieen